PVC prozori

PVC prozori su spoj ekonomičnosti, funkcionalnosti i estetike. Postavljanjem kvalitetnih PVC prozora umesto drvenih dobija se dodatna termo i zvučna izolacija. PVC prozori su idealni i za zastakljivanje terasa.

U našoj radionici pravimo PVC prozore po meri, po profilima kvalitetnog nemačkog brenda Inoutic (bivši Thyssen).

Inoutic Polymer profili su ekstrudirani iz tvrdog PVC-a. Prednosti ovog materijala čine PVC prozore i vrata dugotrajnim i otpornim. Glatka površina PVC profila ne zahteva negu i otporna je na sve uticaje vremenskih prilika. PVC profili naših prozora su standardno ojačani visokodimenzionim pocinkovanim čelikom. 

Inoutic PVC profili zadovoljavaju sve domaće standarde (po JUS-u), kao i sve standarde Evropske unije (propustljlvost vazduha, termička propustljivost, zvučna izolacija, otpornost na vodu i dr.).

PVC prozori i balkonska vrata izrađuju se od sistema Thyssen Arkada,  širine štoka od 71 mm, sa dva dihtunga ili sistema Thyssen Prestige, širine 76 mm, sa tri dihtunga.

NEMAČKI PVC PROFILI

PVC profili Thyssen Prestige i Arkada zahvaljujući svojoj dubokoj izradi od 71mm do 76 mm, postiže optimalne toplotne vrednosti i povezuju najnovije aspekte tehničkih i estetskih dostignuća. Profilnim sistemom Prestige i Elite moguće su sve kombinacije otvaranja: npr. prozori i balkonska vrata u otklopno – zaokretnoj izradi; razne izrade vrata i ostakljenih spoljašnjih sistema; posebne konstrukcije raznih dizajna i veličina.

PVC prozori se rade po meri, kao jednokrilni, dvokrilni, trokrilni, četvorokrilni a moguće su i druge kombinacije otvarajućih i neotvarajućih elemenata (krila u kombinaciji sa fiksnim elementima). Profili Thyssen i okovi Siegenia koje koristimo za izradu PVC prozora su proverenog kvaliteta i poseduju sertifikate.

Cene PVC prozora

Jednokrilni PVC prozori

Prozor od V komora – 53 EUR; Prozor od VI komora – 63 EUR

Prozor od V komora – 78 EUR; Prozor od VI komora – 89 EUR

Prozor od V komora – 93 EUR; Prozor od VI komora – 104 EUR

Prozor od V komora – 122 EUR; Prozor od VI komora – 135 EUR

Prozor od V komora – 135 EUR; Prozor od VI komora – 150 EUR

Prozor od V komora – 121 EUR; Prozor od VI komora – 134 EUR

Dvokrilni PVC prozori

Prozor od V komora – 240 EUR; Prozor od VI komora – 261 EUR

Prozor od V komora – 232EUR; Prozor od VI komora – 253 EUR

Prozor od V komora – 256 EUR; Prozor od VI komora – 280 EUR

Jednokrilna PVC balkonska vrata

Vrata od V komora – 190 EUR; Vrata od VI komora – 210 EUR

Dvokrilna PVC balkonska vrata

Vrata od V komora – 323 EUR; Vrata od VI komora – 352 EUR

Vrata od V komora – 356 EUR; Vrata od VI komora – 387 EUR

Rez akcija za PVC prozore

Priprema za letnju akciju 2021.

Scroll Up