PVC i Alu Stolarija Rez

O nama

Firma Rez osnovana je 2003. godine kao građevinska. Bavimo se izvođenjem svih vrsta građevinskih radova po sistemu “ključ u ruke”. Pored građevinskih radova i adaptacija stanova proizvodimo PVC i Alu stolariju, tako da smo na taj način obuhvatili sve potrebe jedne adaptacije ili izgradnje.

PVC i aluminijumsku stolariju proizvodimo od poznatih profila, koji se nalaze vec dugi niz godina na našem tržištu i koji su poznati po svom kvalitetu: nemački brend REHAU i Alumil (Grčka).

Pored standarnih pozicija jednokrilnih i dvokrilnih prozora i balkonskih vrata, proizvodimo i ulazna vrata od aluminijuma sa ukrasnim panelima po vašem izboru, klizne sisteme za zastakljivanje terasa, portale i dr. U ponudi imamo i aluminijumske roletne, rolo komarnike, venecijanere, podprozorske daske i okapnice.

Zašto odabrati nas?

VRHUNSKI KVALITET PVC I ALU STOLARIJE

PVC i aluminijumsku stolariju proizvodimo od poznatih profila, koji se nalaze vec dugi niz godina na našem tržištu i koji su poznati po svom kvalitetu: nemački brend REHAU i Alumil (Grčka).

Termopan staklo koje se koristi kod PVC stolarije ukupne je debljine 24mm (4+16+4) a za aluminijumsku stolariju 20mm (4+12+4). Termopan staklo može biti po vašem izboru: stop-sol, niskoemisiono punjeno argonom, parsol i dr.

Pored prodaje PVC i aluminijumske stolarije, pružamo i sledeće vrste pratećih profesionalnih usluga:

GARANCIJA NA RADOVE

U našoj radionici koristimo isključivo PVC i Aluminijumske profile poznatih proizvođača, koji su svoj kvalitet dokazali kroz nekoliko decenija postojanja na tržištu. Svi naši prozori zadovoljavaju EU standarde, kao i domaće standarde o kvalitetu.

Posedujemo sve neophodne sertifikate koji garanatuju kvalitet naših PVC i Alu prozora i vrata. Svi naši zaposleni imaju ogromno iskustvo, tako da će svi naši radovi biti realizovani sa maksimalnom preciznošću i u dogovorenim rokovima.

3000+ ZADOVOLJNIH KLIJENATA

Do sada smo imali prilike da uslužimo nekoliko stotina kupaca, kako pojedinaca, tako i kompanija.

Stambene kuće, lokali, hale, proizvodni objekti. Ko god je u Beogradu i okolini želeo da postavi u svoj objekat kvalitetnu PVC ili Alu stolariju i želeo da bude siguran da se njihovo stanje neće vremenom promeniti, zvao je nas. Firma “Rez” je tako postala sinonim za kvalitnu PVC i Alu stolariju u Beogradu.

Nakon više od 15 godina postojanja, u prilici smo da odgovorimo na sve zahteve klijenata.

PRISTUPAČNE CENE

U našoj radionici ćete uvek pronaći sve što vam treba, po veoma pristupačnim cenama. Uvek smo se trudili da budemo konkurentni na domaćem tržištu i da kupcima ponudimo odičan odnos cene i kvaliteta.

Mozete nas kontaktirati i uveriti se

Cena za klizni aluminijum bez termo prekida iznosi od 140 EUR /m2. Cena zavisi od boje profila , vrste stakla za zastakljivanje i broja otvaranja krila

Neki od klijenata koji su nam ukazali poverenje